Gmail slučajno obrisao mailove

Određeni broj Gmail korisnika naišao je na neprijatno iznenađenje kada su pokušali da se uloguju na svoj nalog. Umesto mailova, kontakata i dokumentata koji su se na njihovom nalogu nalazili, dočekala ih je pozdravna poruka i prazan inbox.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2011.

10:13

Default images

Tačan broj onih koji su ostali bez svih podataka i mailova koje su imali na svom nalogu nije poznat. Dok Mashable govori o 150 hiljada korisnika, Engadget kaže da je ovim pogođeno čak pola miliona korisnika.

Međutim, prema navodima Googlea onih, čiji su nalozi iz nepoznatog razloga resetovani, ima "samo" 0,08 posto, što je blizu proceni koju je dao Mashable. Iz ove kompanije kažu da ispituju prirodu problema i sve vreme rade na tome da povrate podatke korisnika.

U međuvremenu, korisnici koji su bez njih ostali, određeno vreme neće moći da se uloguju na svoje naloge, a to će potrajati dok Gmail tim ne popravi situaciju, kažu iz ove kompanije.

Jeste li vi ostali bez mailova?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: