Stigao je Google Earth 6

Google je tokom jučerašnjeg dana predstavio novu verziju svog Google Eartha, a koja između ostalog donosi još bolju integraciju Street View servisa.

Izvor: T-Portal

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2010.

13:40

Default images

Google je Street View pridodao Google Earthu još 2008. godine, no da bi prikaz radio, korisnici su morali da ga svaki put aktiviraju. Sada je Street View automatski integrisan.

Od ostalih noviteta, Google je pridodao trodimenzionalni prikaz stabala, tako da je kompletni doživljaj unutar Google Eartha prirodniji.

Isto tako, pogled na neke od bitnih svetskih lokacija omogućuje jednostavan prikaz njihovog nekadašnjeg izgleda, putem niza originalnih istorijskih fotografija.

Pogledajte video koji će vam detaljnije prikazati sve novitete u okviru Google Eartha 6, a koji je od juče dostupan za računare koje pokreću Windows, OS X i Linux.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: