APCOM postao distributer Symanteca

Kompanija APCOM, većini poznata kao jedan od distributra Apple proizvoda u Srbiji, od danas je zvanično i autorizovani distributer za Symantec rešenja.

Podeli

I to, kako se u saopštenju navodi, zapodručje Srbije, Kosova, Crne Gore i Albanije.

Regionalni menadžer distributerske mreže Symanteca za Mađarsku, Rumuniju i Jugoistočnu Evropu, Janos Selmeczi, rekao je da je APCOM izabran kao kompanija koja "na pravi način razume kako da uspe u poslovanju u oblasti distribucije kada je reč o tržištu u regionu".

Osim proizvoda iz Symantec VALUE portfolija, APCOM će od sada nuditi i konsultantske usluge vezane za softverska rešenja, ali i pomoć iz oblasti marketinga.

Vesti

Sharp tablet Galapagos

Kompanija Sharp objavila je će njihov tablet računar Galapagos početi da se prodaje 10. decembra, ali samo u Japanu, dok se planovi za ostatak sveta tek razmatraju

Vesti utorak 30.11. 14:25 Komentara: 1

Stigao je Google Earth 6

Google je tokom jučerašnjeg dana predstavio novu verziju svog Google Eartha, a koja između ostalog donosi još bolju integraciju Street View servisa

Vesti utorak 30.11. 13:40 Komentara: 3

Microsoft TV u pripremi ?

AppleTV možda nije najuspešniji proizvod ove kompanije, ali je daleko od nečega što se ne prodaje dobro. Konkurencija je sve veća, a od skoro tu je i Google TV.

Vesti utorak 30.11. 10:13 Komentara: 3

PS telefon će koštati 500$

Playstation telefon kompanije Sony Ericsson sve je češći predmet interesovanja elektronskih medija i o njemu se širi sve više nezvaničnih informacija.

Vesti ponedeljak 29.11. 17:10 Komentara: 1
strana 1 od 53 idi na stranu