Nišville aplikacija na Google Play-u

Kompanija Google zvanično je odobrila 23. jula Nišville Live aplikaciju koja je dostupna za preuzimanje sa sajta vestivala i Google Play-a.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 26.07.2013.

16:31

Default images

Ovim potezom korisnici smartfona i tablet računara, zasnovanih na operativnom sistemu Android, moći će širom sveta da slušaju Nišville radio i prate dešavanja i na Twitter i Facebook stranama Nišvilla.

Osim toga, putem ove aplikacije biće omogućeno i uživo praženje video prenosa festivalskih koncerata, najavljuju organizatori festivala

Aplikaciju možete preuzeti klikom na baner na zvaničnom sajtu festivala ili direkto Google Play Store-a.

Na Nišvilleu će ove godine biti održano 80 koncerata, a, između ostalih, nastupiće Kajl Istvud, Hjubert Tjubs, nekadašnji bubnjar grupe "Cream" Džindžer Bejker, Duško Gojković, elektro sastav "Džezanova", Mario Neset, kontrabasista Ron Karter i "Nouvelle vague".

Otvaranje festivala biće upriličeno prikazivanjem filma "Bird" u čast glumca Klinta Istvuda kome će biti dodeljene nagrada za promociju džeza, a ovogodišnji dobitnik nagrade za životno delo trubač, kompozitor, aranžer Stjepko Gut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: