Otvorena HP prodavnica

Prva brendirana HP prodavnica u Srbiji otvorena je juče u beogradskom Ušće Shopping centru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2010.

09:48

Default images

Mesto na kom će biti moguće nabaviti HP desktop i laptop računare, štampače i svu dodatnu opremu, biće i mesto na kome će kupci i potencijalni kupci moći da dobiju savete prodavaca i pogledaju demonstracije proizvoda.

„Naša želja je da ovo ne bude obična prodavnica namenjena samo kupovini proizvoda, već mesto na kome će se okupljati svi ljubitelji moderne tehnologije, razmenjivati svoja iskustva i znanja i naučiti nešto novo što će im pomoći u odabiru uređaja, koji će njihove živote učiniti lepšim i zabavnijim“, rekao je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji.

Do sada je otvoreno šest ovakvih prodavnica u EMEA regionu, a u planu je otvaranje još četiri, u Kazahstanu, Češkoj, Španiji i susednoj Hrvatskoj.

Kako je HP tehnološki sponzor Dejvis kupa, na otvaranju prodavnice prisustvovali su Janko Tipsarević i Viktor Troicki, a prvih 45 kupaca laptop, desktop ili netbook računara, dobiće ulaznice za finale.

Ne zaboravite da Tehnopolis možete pratiti i na Twitteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: