Ovog vikenda četvrti BlogOpen

Četvrti BlogOpen, najveći regionalni skup blogera, ove godine održava se u Novom Sadu, 9. i 10. oktobra.

Podeli

Kako organizatori nadove, BlogOpen iz godine u godinu zadržava svoj jedinstven pristup konferencijskom radu i ozbiljnu neobaveznost za sve, potencijarući fenomen online zajednice.

U radnom delu ovogodišnje konferencije glavne teme će se odnositi na blog, načine, razloge i vrste korišćenja, na potencijal bloga kao moćnog pokretača društvenih promena, na blog i društvene medije kao poligone za poslovni život kompanija. Što se radionica tiče, one će ponuditi lake pripremne vežbe za statične kancelarijske poslove kojima se većina bavi, kao i ponuditi program naprednog korišćenja servisa Twitter u poslovne i lične svrhe.

Zainteresovani se i dalje mogu prijavljivati, a to mogu učiniti i na dan konferencije, a osim putem streama, oni koji ne budu fizički prisutni, ovogodišnji BlogOpen mogu pratiti na Twiteru uz zvanični nalog manifestacije, @Blogopen i putem hashtaga #BlogOpen, na Facebook stranici, ali i na različitim blogovima preko kojih će blogeri izveštavati.

U protekle četiri godine kroz predavanja i radionice je prošlo skoro 1000 učesnika, a online je manifestaciju pratilo više hiljada. Dodante informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Vesti

Crytek tužio developere igre Star Citizen

Izgleda da razvojni studio igre Star Citizen, Cloud Imperium Games, još uvek nije skroz raskrstio sa Crytekom, pošto je sada pokrenuta tužba zbog kršenja ugovora i autorskih prava, iako su pre godinu dana objavili prestanak korišćenja njihovog endžina i prešli na Amazonov Lumberyard enžin.

Vesti petak 15.12. 11:10 Komentara: 1
strana 1 od 1696 idi na stranu