Koliko iPhone 6s košta u Srbiji?

Od 23. oktobra u Srbiji je moguće kupiti iPhone 6S i 6S Plus. To i dalje ne znači da nismo Apple beskućnici.

Podeli

Dok se normalan svet raduje roze boji i ekranu koji možete da pritiskate različito jako, Srbija i dalje čeka killer feature svakog iPhonea: App Store.

To ne znači da je novi iPhone išta jeftiniji, šta više, skuplji je od iPhonea 6 kada je ovaj bio najnoviji. Ne mnogo, ali jeste. Za sada cene znamo kod Apple prodavaca (sistem:i, iStyle, Macola), Telenora, MTS-a i Vipa.

Razlika u odnosu na iPhone 6 kada je stigao „za keš“ je oko 3 hiljade dinara za model od 16GB. Kod operatora razlike su malo drugačije, kod Telenora je uz najskuplji paket iPhone od 16GB sada skuplji oko 10 hiljada, a uz paket od 1500 dinara za oko 6 hiljada.

Slična razlika u sličnim paketima je i kod MTS-a, kod koga se i dalje uz najskuplji paket iPhone 6S od 16GB može dobiti za dinar. Sve to, kao i kod Telenora, uz ugovornu obavezu od 24 meseca. MTS nudi ugovor i od 36 meseci, sa kojim 6S Plus možete dobiti za dinar.

Detaljnije cene iPhonea 6 kada se pojavio pogledajte ovde i ovde. Novi iPhone u srednjoj klasi je 6, a najjeftiniji je 5S. 5C više nije u ponudi.

Izvor: Jelic.co

Vesti

Fejsbuk štiti rasističke stranice jer mu donose profit?

Fotografije i video zapisi dece, nasilan govor mržnje i rasistički sadržaji ne uklanjaju se odmah ili automatski sa ove društvene mreže, a prikriveni reporter Dispačesovog četvrtog kanala snimao je ljude iz Fejbuka koji odlučuju o tome da li neki sadržaj treba ukloniti sa mreže.

Vesti utorak 17.07. 13:26 Komentara: 3

iPhone modeli za 2019. dobijaju LG displeje

Proizvođač ekarana LG Display će, prema potpisanom ugovoru, tokom druge polovine ove godine početi da isporučuje svoje OLED i LCD ekrane kompaniji Apple, navodi sajt Digitimes pozivajući se na izvore iz Južne Koreje.

Vesti ponedeljak 16.07. 16:16 Komentara: 25
strana 1 od 1785 idi na stranu