iPhone 6S stiže sa 2 GB RAM memorije i uz Apple SIM

Ukoliko Apple nastavi po planu kojeg se drži već nekoliko godina, onda bi ove godine trebalo da vidimo objavu iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

14:54

Default images

Ukoliko Apple nastavi po planu kojeg se drži već nekoliko godina, onda bi ove godine trebalo da vidimo objavu iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona. AppleInsider nam donosi prve informacije prema kojima će iPhone 6S telefon imati 2 GB RAM memorije.

To je duplo veća količina memorije od one koja se može pronaći u iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefonima i označava ujedno prvo povećanje RAM kapaciteta u Apple telefonima još od 2012. godine i objave iPhone 5 telefona.

Pre objave iPhone 5 telefona prvo je iPad 3 tablet dobio 1 GB RAM memorije, a sada je slična situacija sa iPad Air 2 tabletom koji se već isporučuje sa 2 GB RAM memorije. U ovom slučaju, istorija se ponavlja kada je u pitanju kapacitet memorije kod Apple-ovih proizvoda.

Takođe se poručuje da će iPhone 6S imati Apple SIM, što je takođe viđeno kod iPad Air 2 tableta, a omogućava vam prebacivanje između operatera bez potrebe da menjate karticu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: