Ako nemate devojku, ovo je aplikacija za vas

Prijatelji te ispituju kad ćeš više naći devojku, a mama gnjavi da ti je već vreme da imaš nekoga? Neko je mislio na to i napravio servis koji će ih ućutkati.

Izvor: 24sata.hr

Petak, 31.10.2014.

08:59

Default images

Gotovo da nema osobe koju prijatelji, dosadna rodbina ili kolege s posla nisu gnjavili pitanjima o ljubavnom životu i ispitivali kad će već jednom naći devojku ili dečka. Tehnologija 21. veka i za takve dosadnjakoviće ima rešenje - usluga "Invisible Girlfriend" kreira virtualnu curu koja šalje poruke, zove, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili šalje poklone.

A sve kako biste onima koji zabadaju nos u vaš život mogli da kažete da imate devojku.

Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Met Homan objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu nego jednostavno da posluži kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu.

Pa tako, nekome je potrebna devojka kako bi se rešio naporne udvaračice ili jer je u istospolnoj vezi, ali to ne želi da objavi rođacima koji stalno ispituju za devojke.

Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti devojku nego samo pomoći da izmišljena priča o devojci bude uverljivija.

Usluga je još u test fazi, a trebalo bi da bude dostupna krajem godine.

Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: