Sada i zvanično: Sony Xperia C je "najbolji selfi“ telefon

Tek što su se pojavile prve glasine u vezi sa Sonyjevim pametnim telefonom koji bi trebalo da prvenstveno bude namenjen svima onima koji vole da prave selfi fotografije, kompanija je i zvanično potvrdila njegovo postojanje.

Izvor: TechRadar

Utorak, 08.07.2014.

12:38

Default images

Sa prednjom kamerom od 5 megapiksela i LED blicem, Sony smatra da ima najbolji selfi telefon na svetu.

Xperia C3 poseduje 5.5-inčni 720p displej, 1.2GHz quad core procesor, zadnju kameru od 8 megapiksela, 4G, Android KitKat 4.4 i 2.500mAh bateriju.

Iako je C3 možda prvi telefon koji poseduje blic sa prednje strane, kamera od 5 megapiksela nije baš jedina u klasi.

Budžetni Huawei Ascend G6 kao i premijum HTC One (M8) poseduju prednje kamere od 5MP, dok premijum model Ascend P7 poseduje kameru od 8MP.

Sony Xperia C3 bi u prodaji trebalo da se pojavi u avgustu, a priliku da budu među prvima koji će moći da testiraju ovaj uređaj biće stanovnici Kine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: