Ovakve video igre sigurno niste igrali

Ukoliko znate da su u pitanju video igre za čije igranje ne koristite ruke, da li vam pada na pamet čime biste mogli da ih igrate? Pomaže li vam informacija da će ove igre biti postavljene u toaletu?

Izvor: B92

Subota, 30.03.2013.

19:58

Default images

Od ovog aprila svet video igara više nikada neće biti isti. Bar tako tvrde čelnici američkog bejzbol tima „The Lehigh Valley IronPigs“ koji su došli na neobičnu ideju. Oni su osmislili video igre koje se igraju uriniranjem i lansiraće ih ovog proleća u toaletima dvorane „Coca Cola Park“.

„Naši fanovi uvek traže ’sledeću veliku stvar’ i sigurni smo da su ove igre još jedan način da pokažemo našu posvećenost tome da želimo da im pružimo samo nezaboravno iskustvo, čak i u toaletima“, izjavio je menadžer tima Kurt Landes.

Znatiželjnici će moći da igraju neobične igre od početka aprila kada i pomenuti bejzbol tim počinje novu sezonu. Prosečno trajanje igre je nešto manje od šezdeset sekundi, a nakon završetka igrači mogu i da se upišu na tablu sa rekordnim rezultatima.

Pogledajte kako će funckionisati ove video igre:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: