PC Press #193 u prodaji

Časopis PC u 193. izdanju donosi pregled aktuelnih Ultrabook modela, novih grafičkih kartica i prve utiske o Windows 8 tabletu. Za ljubitelje softvera tu su novi Acrobat i Pinnacle Studio 16, a poslovnim korisnicima namenjen je pregled rešenja za popis, te mogućnosti za elektronsko i mobilno plaćanje…

Izvor: Izvor: PC Press

Sreda, 31.10.2012.

15:30

Default images

Ultrabook manija - Šta se krije u ultrabook‑u i zbog čega nas svi proizvođači zasipaju novim modelima? A ako je ultrabook već neophodan sledeći korak u mobilnom svetu, koji model izabrati? Pred nama su zanimljivi kandidati sa ekranom osetljivim na dodir…

Megdan na vrhu: Grafičke kartice - Iako interesovanje za nova grafička rešenja nije na nekadašnjem nivou, kompanije NVIDIA i AMD se trude da tržištu ponude bolje i štedljivije grafičke procesore. Pogledajmo šta donose grafične kartice NVIDIA 6xx i AMD 7xxx generacije.

Digitalni popis: Da sve bude na broju - Popis – zakonska obaveza, neophodna praksa, ali za mnoge domaće firme noćna mora koji danima zaustavlja normalan rad. Računari i prateća informatička oprema mogu učiniti popis gotovo bezbolnim, pa smo i mi napravili popis – popis firmi koje nude rešenja u ovoj oblasti, ali i popis tih rešenja.

Windows 8 u prirodnom okruženju - Pravu snagu Windows 8 pokazuje tek kada ga stavite u okruženje za koje je zapravo pisan – tablet računar. Pred nama se našao prvenac – Samsung Slate PC 700T1A.

Acrobat XI: Maksimalna PDF snaga - Acrobat XI je pokušaj Adobe‑a da prevaziđe ograničenja PDF formata. Nova verzija zadržava poziciju najmoćnijeg alata za upravljanje elektronskom dokumentacijom.

Pinnacle Studio 16 - Među programima za video‑montažu često je teško pronaći nešto što nije ili veoma skup profesionalni paket ili slabo upotrebljiva igračka. Pinnacle Studio 16 se trudi da nađe balans…

SSD i vaš Windows - Odlučili ste da ubrzate rad Windows PC‑ja ugradnjom SSD‑a. Pomoći ćemo vam da puštanje u rad prođe bezbedno i da napravite dobar kompromis između bezbednosti i performansi.

Elektronske i mobilne banke - Koliko su naše banke spremne za elektronsko poslovanje? Ponuda je sve bolja, ali ličnim korisnicima često nedostaju neki savremeni servisi. Da vidimo gde i na šta možete da računate…
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: