Novi autogol Applea

Biće da Apple još nije završio sa izvinjavanjem.

Izvor: Huffingtonpost.com

Utorak, 02.10.2012.

10:32

Default images

Samo nekoliko dana nakon izgovorenog „žao nam je, krivi smo” zbog grešaka u aplikaciji za mape na iOS 6, Apple je priznao još jedan problem sa novim iPhoneom: ovoga puta reč je o bagu koji korisnicima Verizona preopterećuje saobraćaj preko 3G čak i kada su zakačeni za Wi-Fi.

Nakon što se po forumima rasula bujica negativnih komentara u vezi sa ovim problemom, Apple i Verizon su kreirali „zakrpu” da poprave bag.

Verizon je potvrdio za CNN Money da oštećeni vlasnici iPhonea neće morati da plaćaju za prekoračenje potrošenih gigabajta.

U međuvremenu je sajt 9to5Mac objavio da se i nekoliko korisnika AT&T mreže takođe žalilo na prekomernu potrošnju u prvih nekoliko nedelja od kako su kupili novi iPhone 5.

AT&T još uvek nije izdao zvanično saopštenje u vezi sa ovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: