Može li ovo biti iPhone 5?

Japanski sajt iLab objavio je fotografije novog iPhonea.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2012.

08:53

Default images

Oni kažu da su dobili delove novog iPhonea i sastavili ih, a ono što su dobili izgleda ovako kako možete videti na slici iznad.

Neke od karakteristika poklapaju se sa ranijim glasinama veći ekran, dve različite nijanse na zadnjoj strani i manji dock konektor.

Ipak, ukoliko se prisetimo nekih ranijih nezvaničnih najava, govorilo se o radikalnijem zaokretu u dizajnu u odnosu na iPhone 4/4S, što bi možda moglo da govori da model sa slike nije konačna verzija nove generacije iPhonea.

U svakom slučaju na novi iPhone neće se još puno čekati. Izvesno je da je jesen, kada će biti dostupan i novi iOS, biti vreme kada će stići i iPhone 5, a pomenuti japanski blog tvrdi da će Apple 12. septembra predstaviti i novi iPhone, ali i novi iPod, kao i iPad Mini.

U prodaju bi, prenosi ovaj sajt, uređaji krenuli 21. septembra. Dodatne fotografije možete videti ovde.

Kako vama izgleda model sa slike? Mislite li da to može biti iPhone 5?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: