Google, FB i Twitter protiv zlonamernih oglasa

Iako konkurenti na mnogim poljima, Google, Facebook i Twitter udružili su se i postali su članovi organizacije Ads Integrity Allicance.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2012.

13:36

Default images

Članovi Alijanse koju predvodi StopBadware su i AOL i IAB, a nastala je sa cilj da se pomogne industriji da se izbori protiv prevara i drugih "loših momaka" u ovoj oblasti.

Alijansa će razvijati principe i preporičivati najbolje prakse za borbu, ali i služiti kao platforma za deljenje informacija.

Na zvaničnom Google blogu, gde je objavljeno saopštenje o formiranju ove organizacije, navodi se da loše reklame narušavaju poverenje u web i onlajn oglašavanje.

"Mi mislimo da je web vredan borbe zbog čega smo snažno podržavamo napore Ads Integriti alijanse da se pozabavim lošim igračima koji pokušavaju da mu naštete", kažu iz Googlea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: