Stigla nova Foursquare aplikacija

Veliki redizajn Foursquare aplikacije stigao je danas za Android i iOS korisnike.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2012.

09:03

Default images

Već pri prvom startovanju aplikacije shvatićete da je ovo nešto više od običnog apdejta.

Dočekaće vas pregledniji interfejs, sa samo tri taba na dnu, to jest vrhu kod Androida, i diskretnim dugmetom za čekiranje u gornjem desnom uglu.

Korisnički profil sada je organizovan u okviru pločica (tiles), a jedna od novih funkcionalnosti je mogućnost da "lajkujete" mesto ili nečiji tip, na primer, i to tapom na srce (kao na Instagramu).

Pored toga, aktivnosti vaših prijatelja sada ćete moći i da komentarišete.

Ipak jedna od najvećih promena je u okviru Explore taba, jer će vam sada preporuke biti servirane u zavisnosti od doba dana, vaših i aktivnosti vaših prijatelja i drugih faktora.

BlackBerry aplikacija takođe bi uskoro trebalo da dobije novi redizajn, najkasnije u narednih par nedelja, a ukoliko ste iOS korisnik potrebna vam je verzija 5.0 ili novija kako biste preuzeli novu verziju aplikacije.

Aplikacija u slučaju iOS-a i Androida biti dostupna na svim jezicima, kažu iz Foursquarea, a tokom dana će postajati dostupna korisnicima širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: