MWC 2012: Dve nagrade za Samsung

Organizacija GSMA dodelila je na ovogodišnjem MWC-u čak dve nagrade kompaniji Samsung.

Izvor: B92

Sreda, 29.02.2012.

14:45

Default images

Osim što je proglašen Proizvođačem godine od strane organizacije koja je domaćin Kongresa, Samsungov Galaxy S II proglašen je za Najbolji smartfon.

Upravo ovaj model prodat je u preko 20 miliona primeraka, nedavno je saopšteno iz ove korejske kompanije, a povodom novog priznanja rečeno je da je ovaj smartfon postavio novi standard.

„Model GALAXY S II je postavio novi standard za smart telefone, jer je brzinu, ekran i sadržaje doveo na potpuno nov nivo“, rekao je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

„Ova nagrada predstavlja veliku čast za nas i veoma smo ponosni kako je ovaj uređaj promenio način na koji tržište i potrošači doživljavaju mobilnu tehnologiju.“

Iako je bilo najavljeno da na Mobile World Congressu neće biti velikih najava iz Samsunga, na ovoj konferenciji predstavljena su dva nova tableta i dva smartfona.

Prošle godine najbolji proizvođač bio je tajvanski HTC, za najbolji smartfon proglašen je iPhone 4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: