Najbolji telefon iPhone 4, proizvođač HTC

Iako Apple nije prisutan na Mobile World Congressu koji danas završava u Barseloni, njegov iPhone 4 proglašen je na završnoj ceremoniji za najbolji mobilni uređajem.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.02.2011.

14:09

Default images

iPhone 4, koji su sudije nahvalile zbog odličnog ekrana, dizajna i kvalitetnih materijala, takmičio se sa drugim prošlogodišnjim modelima: Samsung Galaxy S, LG Optimus 7, HTC Desire i BlacKBerry Torch 9800.

Sve je to korisnicima pomalo nebitno s obzirom na to da će Apple do leta predstaviti novu verziju iPhonea, a na MWC-u smo mogli videti novu generaciju uređaja zasnovanih na Androidu, a neko ko danas traži novi, vrhunski pametni telefon, verovatno će tražiti nove, a ne prošlogodišnje modele.
Tajvanski proizvođač HTC odneo je nagradu za proizvođača godine. Istina je da je HTC došao gotovo ni od kuda i poplavio tržište vrhunskim Androidima, te je stoga zaslužio ovu nagradu više od nekih većih kompanija kao što su Samsung ili LG.

Ove godine HTC je opet predstavio dosta novih uređaja (pet pametnih telefona i jedan tablet), no oni nisu pobrali toliko pohvala - pametni telefoni kaskaju u specifikacijama za vrhom ponude iz Samsunga i LG-a, dok je tablet moćan ali, nažalost, zasnovan na staroj varijanti Androida, a ne novom Honeycombu koji je razvijen isključivo za tablete.

Izvor: T-Portal

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: