Ovog vikenda četvrti BlogOpen

Četvrti BlogOpen, najveći regionalni skup blogera, ove godine održava se u Novom Sadu, 9. i 10. oktobra.

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2010.

13:18

Default images

Kako organizatori nadove, BlogOpen iz godine u godinu zadržava svoj jedinstven pristup konferencijskom radu i ozbiljnu neobaveznost za sve, potencijarući fenomen online zajednice.

U radnom delu ovogodišnje konferencije glavne teme će se odnositi na blog, načine, razloge i vrste korišćenja, na potencijal bloga kao moćnog pokretača društvenih promena, na blog i društvene medije kao poligone za poslovni život kompanija. Što se radionica tiče, one će ponuditi lake pripremne vežbe za statične kancelarijske poslove kojima se većina bavi, kao i ponuditi program naprednog korišćenja servisa Twitter u poslovne i lične svrhe.

Zainteresovani se i dalje mogu prijavljivati, a to mogu učiniti i na dan konferencije, a osim putem streama, oni koji ne budu fizički prisutni, ovogodišnji BlogOpen mogu pratiti na Twiteru uz zvanični nalog manifestacije, @Blogopen i putem hashtaga #BlogOpen, na Facebook stranici, ali i na različitim blogovima preko kojih će blogeri izveštavati.

U protekle četiri godine kroz predavanja i radionice je prošlo skoro 1000 učesnika, a online je manifestaciju pratilo više hiljada. Dodante informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: