Motorola Droid

Zahuktava se tržište pametnih telefona još jednim pripadnikom ove kategorije. Motorola je predstavila uređaj nazvan Droid, a to je samo početak serijala ovog naziva.

Izvor: Personal magazin

Izvor: B92

Petak, 30.10.2009.

11:59

Default images

Motorola Droid sadrži sve karakteristike i dodatke koji bi ikada mogli da zatrebaju najzahtevnijim korisnicima pametnih telefona. Pristup internet uslugama i servisima omogućen je na niz načina, Droid sadrži potpunu tastaturu kako bi bile zadovoljene potrebe najžešćih “tipkača”, a s obzirom na to da uređaj kao platformu koristi “Android”, korisnicima je omogućen pristup on-lajn prodavnici aplikacija, gde mogu da preuzmu neku od njih.

Što se tehnikalija tiče, dimenzije uređaja su 11,6 x 6 x 1,27 centimetara, teži 170 grama, sadrži potpunu tastaturu, 3,7-inčni ekran osetljiv na dodir razolucije 480 x 854 piksela, 3,5-milimetarski ulaz za slušalice, mikro USB ulaz, petomegapikselnu kameru, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, a ugrađena baterija trebala bi da omogući 6,4 sata razgovora ili 11 dana na čekanju.

Motorola Droid prvi je uređaj koji koristi novu verziju platforme Android 2.0. Trenutno je dostupna na američkom tržištu u paketu telekomunikacionog operatera Verizon, a da li će se i kada pojaviti na nekom nama bliskom tržištu još nije poznato.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: