Twitter je ugasio funkciju koja je postojala od 2015. godine

Funkcija, koju je Twitter ugasio, omogućavala je korisnicima da kreiraju organizovanu kolekciju tvitova.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.12.2022.

12:12

Twitter je ugasio funkciju koja je postojala od 2015. godine
Foto: XanderSt / Shutterstock.com

Twitter je odlučio da efektivno ugasi funkciju Moments, koja je prvobitno lansirana 2015. godine. Funkcija je omogućavala korisnicima da kreiraju organizovanu kolekciju tvitova, kako bi se omogućilo lakše praćenje aktuelnih događaja na platformi.

"Ne traju svi momenti. Od danas uklanjamo opciju kreiranja Momentsa za korisnike i fokusiramo se na poboljšanje drugih iskustava", stoji u tvitu koji je objavio Twitter Support nalog. Ranije kreirani Moments sadržaj će ostati na Twitteru. Kraj Twitter Momentsa ne predstavlja iznenađenje iz nekoliko razloga. Još i pre nego što je Ilon Mask kupio kompaniju, Twitter je polako gasio funkciju. Tokom 2018. godine uklonjena je mogućnost da se Moments sadržaj kreira na Android i iOS uređajima.

Nakon maskovog preuzimanja Twittera, verovatno je identifikovano da Moments ne predstavlja funkciju koja se poklapa sa Maskovom vitijom platforme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: