Samsung telefoni dobijaju nove korisne funkcije

Svi koji koriste skuplje Galaxy telefone verovatno su upoznati sa Samsungovom aplikacijom Good Lock. Ova aplikacija nudi razne mogućnosti prilagođavanja podešavanja na Galaxy telefonima, a ona je sada dobila novi modul.

Izvor: B92, Bajtbox

Subota, 12.11.2022.

16:05

Samsung telefoni dobijaju nove korisne funkcije
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Novi modul nosi naziv RegiStar i dodaje nekoliko korisnih funkcija prilagođavanja. RegiStar modul je već dostupan na Galaxy Storeu i kompatibilan je sa uređajima koji koriste najnoviji One UI 5.0, zasnovan na Androidu 13.

Najveća promena, odnosno novina je mogućnost tapkanja na poleđini uređaja. To se odnosi na Galaxy S i Galaxy Z Flip serije telefona, koje sada imaju dvostruko ili trostruko tapkanje za pokretanje određene aplikacije ili izvršavanje određene radnje. Galaxy Z Fold 4 podržava čak i zadržavanje prsta na spoljašnjem ekranu kako bi se pokrenula određena radnja.

Takođe, RegiStar modul omogućava korisnicima da prilagode meni opštih podešavanja i preurede sve podmenije po svom ukusu. Osim toga, modul omogućava i prilagođavanje dugog pritiska na taster sa strane. Na kraju, potrebno je napomenuti da je novi Good Lock još uvijek u beta verziji, što znači da može imati određene greške, pa je potrebno da to imate na umu.

Ovaj modul je dostupan samo na uređajima koji su nadograđeni na One UI 5.0. Samsung je inače već uveliko počeo s isporučivanjem ove verzije na svoje pametne telefone. On donosi redizajnirani korisnički interfejs. Omogućiće korisnicima da prilagode pozadinu, izgled sata, paletu boja itd, a jedna od zgodnih opcija je i video pozadina, koja omogućava da postavite kratki video na zaključani ekran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: