Apple ima vesti koje će razočarati kupce iPhone uređaja

Iz kompanije Apple poručuju da blisko sarađuju s dobavljačima kako bi se kompanija vratila na normalne nivoe proizvodnje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.11.2022.

10:10

Apple ima vesti koje će razočarati kupce iPhone uređaja
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Kupci iPhone uređaja mogu očekivati kašnjenja u isporuci tih proizvoda zbog ograničenja uzrokovanih korona virusom u proizvodnoj fabrici u Kini, upozorila je kompanija Apple.

Reč je o fabrici iPhonea Appleovog proizvodnog partnera Foxconna u Žengžuu u Kini, koja radi pod ograničenjima, što privremeno utiče na primarni pogon za sklapanje iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modela.

Nedavno su se pojavili izveštaji da su radnici u fabrici za sklapanje iPhonea u Kini pobegli iz pogona nakon što je talas COVID-19 slučajeva doveo do potpunog zatvaranja fabrike.

Kompanija Foxconn, zvanični dobavljač delova za Apple, ima veliki broj radnika u svom kompleksu Žengžu i nije dala zvanični broj zaraženih COVID-19 virusom.

Iz Applea poručuju da blisko sarađuju s dobavljačem kako bi se vratio na normalne nivoe proizvodnje, a da se istovremeno radi i na osiguravanju zdravlja i sigurnih uslova za svakog radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: