Diablo IV neće imati "pay-to-win" mikrotransakcije

Blizzard je objavio željno iščekivano ažuriranje za svoje planove monetizovanja Diablo IV igre.

Izvor: B92

Petak, 19.08.2022.

12:12

Diablo IV neće imati
Foto: Luca Lorenzelli / Shutterstock.com

Ukratko, najbitnija informacija je to da će Diablo IV biti naslov sa punom cenom, imaće opciju kupovine u okviru igre i opcione sezonske propusnice. Ali, Blizzard je u svom blogu istakao da će jedini način da svog lika načinite moćnijim biti putem igranja naslova.

Blizzard planira da "endgame" strukturu Diablo IV igre formira oko sezona. Igra će imati do četiri sezone godišnje, a prva kreće nedugo nakon objave igre.

Svaka sezona će implementirati dodatne funkcije, opcije, izmene balansa u igri i razna poboljšanja, kao i nove zadatke i predmete koji mogu da se skupe. Svaka sezonska propusnica će imati besplatne i plaćene staze.

Blizzard tvrdi da će neki od najlepših delova opreme, oružja i transmorgova (predmeti koji se koriste za menjanje izgleda opreme u igri) moći da se pronađu jednostavnim igranjem naslova. Lepa stvar je to što kada jednom kupite neki premijum komplet opreme za određenu klasu, te predmete možete koristiti i za svakog drugog lika iz te klase na svom nalogu.

Postojaće i Season Journey, koji omogućava zarađivanje predmeta i kozmetičkih dodataka rešavanjem zadataka u okviru tog poglavlja. Season Journey stiže u okviru osnovne igre, a njegovim ispunjavanjem punite i progres u okviru aktuelne sezonske propusnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: