Veliki redizajn za 1Password: Desktop funkcije sada i na mobilnim uređajima

Nakon nekoliko meseci testiranja, korisnici sada konačno imaju pristup velikom 1Password ažuriranju i na svojim mobilnim uređajima.

Izvor: B92, Engadget

Sreda, 10.08.2022.

12:12

Veliki redizajn za 1Password: Desktop funkcije sada i na mobilnim uređajima
Foto: T. Schneider / Shutterstock.com

Kompanija je objavila 1Password 8 za Android i iOS, a mnoge od funkcija koje su dostupne za desktop verziju platforme omogućene su i na mobilnim uređajima.

Za početak, tu je novi početni ekran koji omogućava brži, prilagođeni pristup često korišćenim lozinkama. Tu je i novo polje za navigaciju, koje pomaže u pronalaženju informacija o svakom nalogu koji koristite.

Ažurirani 1Password se sada bolje nosi sa situacijama kada je u pitanju period tokom kojeg je probijanje podataka sve češće. Watchtower dashboard je sada na mobilnim uređajima i nudi upozorenja kada se desi probijanje koje kompromituje korisnikovo logovanje.

Alatka takođe pomaže da nasumično generišete odgovore na bezbednosna pitanja i ohrabruje korisnika da pojača svoje kredencijale za logovanje preko kreiranja ukupnog bezbednosnog rezultata.

Naprednije lozinke, dvofaktorska verifikacija i druge promene mogu da poboljšaju korisnikov rejting.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: