Samsung pokrenuo projekat samopopravke telefona

Samsung i iFixit su konačno pokrenuli svoj program samopopravke (self-repair), koji vlasnicima određenih linija telefona omogućava da kupe zamenske delove.

Izvor: B92, Techradar

Četvrtak, 04.08.2022.

19:00

Samsung pokrenuo projekat samopopravke telefona
Foto: Sergey Eremin / Shutterstock.com

Prvobitnu najavu ovog programa smo imali krajem marta, ali tada nije bilo poznato previše detalja. Sada znamo da je projekat samopopravke dostupan za Galaxy S20 i S21 linije telefona, kao i za Tab S7 Plus tablet.

Korisnici će imati opciju da kupe alatke, dodatke i delove za popravku ekrana i baterije, porta za punjenje i poleđinskog stakla (zasebne baterije nisu uključene u paket). Omogućen je i besplatan pristup onlajn vodičima za popravku.

Kada su u pitanju cene delova, one su u najvećoj meri iste za Samsung Galaxy S20 i Galaxy S21 modele. Priključak za punjenje košta 66,99 dolara, dok zamensko staklo na poleđini ima cenu od 76,99 dolara (za osnovni S21 model cena je 66,99 dolara).

Cena kompleta ekrana i baterije zavisi od modela, pa je tako najjeftiniji komplet za Samsung Galaxy S21 (167,99 dolara), a najskuplji za Samsung Galaxy S21 Ultra (239,99 dolara).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: