Diablo Immortal je do sada zaradio više od 100 miliona dolara

Diablo Immortal je objavljen pre tačno dva meseca, a trenutno može da se pohvali veoma dobrom zaradom.

Izvor: B92, KitGuru

Utorak, 02.08.2022.

12:12

Diablo Immortal je do sada zaradio više od 100 miliona dolara
Foto: Pryimak Anastasiia / Shutterstock.com

Početkom juna, kada je igra lansirana, Diablo Immortal je za samo dve nedelje privukao 10 miliona igrača i zaradio je blizu 25 miliona dolara. Igra je sada instalirana više od 20 miliona puta, a ostvarila je zaradu od preko 100 miliona dolara.

Uprkos brojnim kontroverzama i negodovanju igrača zbog metoda monetizovanja koji igra koristi, Diablo Immortal nastavlja da donosi veliki uspeh Activision Blizzardu.

Prema navodima analitičara Sensor Towera, Diablo Immortal je duplirao korisničku bazu, dok je zaradu od 100 miliona dolara ostvario dve nedelje pre Nintendovog hita za mobilne uređaje – Fire Emblem Heroes.

Diablo Immortal još uvek nije ušao u Top 10 mobilnih igara koje najviše zarađuju, a trenutno je na 13. mestu. Ipak, kako je igra upravo objavljena u Kini, očekuje se da će se broj igrača i zarada dodatno povećati.

Diablo Immortal je objavljen 2. juna za iOS, Android i PC platforme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: