Google počeo da prikazuje novi izgled za Gmail VIDEO

Google je počeo da isporučuje novi integrisani pregled za Gmail, korisnicima koji su uključili Chat.

Izvor: B92, Neowin

Četvrtak, 28.07.2022.

13:40

Default images

Novi interfejs implementira polje s leve strane Gmail inboksa, kako bi se omogućio brži pristup drugim Google servisima kao što su Chat, Spaces i Meet.

Kako biste dobili novi interfejs, idite u podešavanja za Gmail (pritisnite "See all settings" iz padajućeg menija), a potom u Chat i Meet tabu osigurajte da je Google Chat izabran kao opcija za razgovore i sačuvajte izmene.

Nakon što ste uključili ćaskanje, videćete Chat, Spaces i Meet s leve strane Gmail opcija. Kako biste dobili novi interfejs, pritisnite na zupčanik sa podešavanjima u padajućem meniju i izaberite "Try out the new Gmail view".

Novi interfejs koristi čistiji Material 3 dizajn. Ukoliko vam se novi interfejs ne sviđa, Google zadržava opciju da se vratite na prethodnu verziju. Moguće je i podešavanje i prilagođavanje šta sve želite da vidite u polju sa strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: