Snapchat omogućava razgovore i video pozive na još jednoj platformi

Funkcije slanja poruka i video razgovora, koje Snapchat nudi, su više od decenije bile dostupne samo za mobilnu verziju servisa. Sada je predstavljen Snapchat for Web – verzija servisa za pregledače.

Izvor: B92

Utorak, 19.07.2022.

08:25

Snapchat omogućava razgovore i video pozive na još jednoj platformi
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Snapchat+ pretplatnici će prvi dobiti pristup novoj veb aplikaciji, koja će posle određenog perioda postati dostupna svim korisnicima.

Podržavaće slanje poruka i video pozive na početku, a u planu je i podrška za AR (proširenu realnost), kao i za slanje fotografija i video Snap-ova.

Kompanija je svoju veb verziju servisa opremila i nekim bezbednosnim funkcijama. Na primer, blokiraće pokušaje skrinšotovanja, dodat je i "privacy screen" koji blokira sadržaj razgovora korisnika ako oni kliknu na drugi prozor. Snapchat for Web nema reklame i oglase, niti druge opcije zarade, mada iz kompanije ističu da je u planu implementiranje ostalih aspekata koje ima i mobilna aplikacija, ukoliko za njima bude postojala potražnja od strane korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: