Fanovi će biti oduševljeni – legendarni lik se vraća u novoj igri VIDEO

Fanovi The Lord of the Rings igara sigurno sa nestrpljenjem očekuju da krenu u novu avanturu u okviru svog omiljenog sveta, u ulozi Goluma – jednog od najneobičnijih stvorenja iz Tolkinove sage.

Izvor: B92, Softpedia

Ponedeljak, 11.07.2022.

12:12

Default images

Daedalic Entertainment studio je razvio The Lord of the Rings: Gollum igru, koja je spoj akcije sa fokusom na priču i ima dosta "stealth" (šunjanje i skrivanje) elemenata. Sada imamo i prvi trejler za igru.

Trejler nam nudi uvid u gejmplej igre, a snimak pokazuje na koji način Golum koristi svoje veštine i lukavost da se prošunja pored neprijatelja, izbori sa vertikalnim okruženjima i povrati svoj "dragoceni" prsten.

Igra nema borbu, pa će Golum biti limitiran na akcije koje neprijatelju neće odati njegovu lokaciju. Igrač će biti deo zanimljivog putovanja, deleći perspektivu jedinstvenu za Goluma.

Na igraču će biti da odredi da li će tokom igranja Golum biti taj koji će donositi bitne odluke, ili će dozvoljavati da njegov hobitski deo (Sméagol) preovlada.

The Lord of the Rings: Gollum će na tržište stići 1. septembra, a igra će biti dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Nintendo Switch verzija igre je planirana za kasniji period ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: