Mafia 4 je zvanično u razvoju

U svoje vreme, Mafia serijal je bio izuzetno popularan, a u nekim slučajevima popularniji čak i nego GTA. Sada se konačno pojavljuju konkretniji detalji o novoj Mafia igri.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2022.

12:12

Mafia 4 je zvanično u razvoju
Foto: Stefano Chiacchiarini '74 / Shutterstock.com

Ne čudi što su gejmeri "gladni" novog sadržaja iz Mafia serijala, s obzirom na to da je poslednja igra objavljena 2017. godine i nije bila ono čemu su se mnogi nadali. Doduše, imali smo i Mafia Definitive Edition, ali igračima je bio potreban svež sadržaj.

Lepa vest je da se pojavljuju izveštaji o tome da je Mafia 4 u ranim fazama razvoja. Ovo je posebno značajno zbog toga što su se ne tako davno pojavile informacije da Mafia 4 uopšte neće izaći.

Mafia 4 ima kodno ime i radni naziv "Nero", a otkriveno je da će igra koristiti Unreal Engine 5. Pored toga, priča u igri će mnoge fanove obradovati, jer će Mafia 4 biti preteča (prequel) i fokusiraće se na uspon familije Salieri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: