Pojavile su se specifikacije telefona koji je zagolicao maštu korisnika

Moguće karakteristike predstojećeg Nothing Phone (1) uređaja, pojavile su se onlajn, koje ukazuju na glavne specifikacije telefona koji se uskoro očekuje na tržištu.

Izvor: B92, Neowin

Četvrtak, 05.05.2022.

20:31

Pojavile su se specifikacije telefona koji je zagolicao maštu korisnika
Foto: Ilustracija - Karl Pei / Profimedia

Kada je Karl Pei napustio nadgledanje dizajna i marketinga u kompaniji OnePlus da bi osnovao sopstvenu kompaniju pod nazivom Nothing, imali smo priliku da pratimo nagoveštaje novih proizvoda kako bi se kreiralo ushićenje za ono što predstoji od ovog proizvođača, uključujući i novi telefon.

Ono što nismo znali, jeste šta će se naću u okviru prvog telefona, koji nosi naziv Nothing Phone (1). Sada su se specifikacije uređaja pojavile onlajn, a uvid u karakteristike telefona nam daje dojavljivač Ragvendra Sing Jodan na twitteru. Prema njegovim saznanjima, Nothing Phone (1) će imati 6,43-inčni FullHD+ AMOLED displej, sa podrškom za osvežavanje ekrana od 90Hz i HDR10+. Pokretaće ga Qualcomm Snapdragon 778G čipset, uz Adreno 642 GPU. Biće dostupno 8GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora.

Na poleđini Nothing Phone (1) uređaja se očekuje sistem sa tri kamere, koji će činiti glavni senzor od 50MP, kao i dva dodatna senzora (8MP i 2MP). S prednje strane će se naći 32MP selfi kamera.

Sve će napajati 4500mAh baterija sa podrškom za bežično punjenje. Operativni sistem će biti Android 12, sa NothingOS korisničkim interfejsom.

Pre nekoliko meseci, Karl Pei je nagovestio da će Nothing Phone (1) verovatno biti predstavljen tokom leta ove godine, kada ćemo saznati i ostale detalje, uključujući i cenu telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: