Najavljena nova The Witcher saga

Oni koji žele još novog The Witcher sadržaja, biće srećni zbog najnovije objave CD Projekt RED gejming studija.

Izvor: B92

Utorak, 22.03.2022.

18:25

Najavljena nova The Witcher saga
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Prošlo je nekoliko godina od kako je CD Projekt RED kompletirao svoju originalnu trilogiju za The Witcher serijal igara. Kompanija se u međuvremenu prebacila na druge projekte, kao što je Cyberpunk 2077.

Ipak, sada za fanove Witchera stižu lepe vesti. Objavljen je tizer, koji najavljuje novu igru u okviru The Witcher sage. The Witcher 3: Wild Hunt je bio poslednji AAA RPG naslov u franšizi, a igra je osvojila 250 Game of the Year nagrada.

Zanimljivo je da je globalni PR direktor kompanije CD Projekt RED pojasnio ovu najavu. On je istakao da nije objavljena nova igra koja nosi naziv The Witcher 4; igra neće biti ekskluzivna za samo jednu prodavnicu. Ranije su se pojavile informacije da kompanija razmaztra razvoj nove Gwent singl plejer igre, tako da nije poznato da li će novi serijal biti u vezi sa tim ili će biti potpuno drugi naslov.

Takođe, drugi detalji o novoj The Witcher sagi nisu poznati, a izgleda da studio više neće koristiti REDengine i prebaciće se na Unreal 5 kompanije Epic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: