Huawei nagoveštava svoj prvi telefon sa kamerom od 108MP

Kompanija Huawei počela je sa nagoveštajima novog telefona, za koji se veruje da je Huawei Nova 9 SE.

Izvor: B92, Huaweicentral

Četvrtak, 03.03.2022.

14:17

Huawei nagoveštava svoj prvi telefon sa kamerom od 108MP
Foto: Deman / Shutterstock.com

U najnovijem tizeru, ukazuje se na moćne sposobnosti kamera kod predstojećeg uređaja. Pored toga, kompanija je otkrila i dizajn i displej sa tankim okvirima.

Kada je u pitanju glavna kamera, Huawei Nova 9 SE bi trebalo da implementira senzor od 108 megapiksela. To će biti kompanijin prvi telefon sa kamerom tako velike rezolucije. Pored pomenute kamere, postojaće i 8MP ultraširoka kamera, kao dve dodatne kamere - za boke i makro fotografije.

Ranije su se pojavile i ostale specifikacije telefona, pa se sugeriše da će Huawei Nova 9 SE imati displej od 6,78 inča, pokretaće ga Snapdragon 665 čipset i imaće 8GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. Sve će napajati baterija od 4000mAh.

Fotografije dizajna telefona možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: