Huawei predlaže idealne poklone za Dan ljubavi

Bliži nam se Dan ljubavi a Huawei ima rešenje za sve one koji su u potrazi za idealnim poklonom kojim bi obradovali sebi dragu osobu.

Izvor: B92

Petak, 11.02.2022.

14:51

Huawei predlaže idealne poklone za Dan ljubavi
Foto: Huawei

Sa zvaničnim puštanjem u prodaju modela P50 Pro i P50 Pocket, Huawei je dodatno pripremio bogatu promotivnu ponudu za sve kupce u periodu od 7.2. do 14.2.

Poklon slušalice FreeBuds 4 uz Huawei P50 Pro

Već sa svojim prvim pojavljivanjem, Huawei P50 Pro je privukao veliku pažnju javnosti, i to ne bez razloga. Reč je o najnovijem premium modelu iz čuvene Huawei P serije koji je doneo niz inovativnih i unapređenih karakteristika. Sjajan dizajn uz perfektnu ergonomiju čine ovaj model praktičnim za rukovanje, a njegove napredne tehničke karakteristike kamere omogućuju zabavu uz mobilnu fotografiju kakvu do sada još niste doživeli.

Ono što P50 Pro čini tako posebnim jeste najmoderniji sistem kamera. Četvorostruko zadnje sočivo sa kamerama od 50, 64, 13 i 40 MP, kao i prednja, tzv. selfi kamera od 13 MP, omogućuju fotografijama jasnu osvetljenost prirodnih detalja, sa živim, realističnim prikazom boja koje odgovaraju identičnoj vizuelnoj predstavi ljudskog oka. Iskoristite sjajnu šansu i kupite P50 Pro putem huaweishop.rs , dok će najbrži uz telefon dobiti FreeBuds 4 slušalice kao idealan poklon za Dan zaljubljenih.

P50 Pocket dolazi sa fleksibilnim OLED ekranom, kao prvi model tog tipa u Huawei porodici. Moderan, senzualan, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika, uz mogućnost preklapanja P50 Pocket je idealan telefon za sve ljubitelje urbanog i nesputanog života koji teže tome da najinovativnije produkte tehnologije nose svuda sa sobom, u svom džepu.
Foto: Huawei
Promo paket koji slavi dan ljubavi

Pored FreeBuds 4 slušalica koje dolaze uz kupovinu Huawei P50 Pro modela, Huawei je u periodu od 7.2 do 14.2. pripremio još nekoliko proizvoda koje možete nabaviti po sniženim cenama. Za sve one koji budu dovoljno brzi Huawei u ponudi ima fantastičnu GT3 seriju pametnih satova uz koje kao poklon dobijate rezervnu kožnu narukvicu u zelenoj boji za muškarce, odnosno u bež ili silikonsko-sivoj boji za dame. Pored ovoga, Huawei je za sve svoje kupce obezbedio i sjajan popust na kupovinu fantastičnih FreeBuds 4i slušalica, kao i na model pametnog telefona Nova 8i.

Iskoristite priliku koja se ne propušta i nabavite neki od renomiranih Huawei uređaja po sniženim cenama:

· GT3 u crnoj boji+ narukvica po ceni od 38.999 umesto 42.998

· GT3 sa metalnom narukvicom+ narukvica po ceni od 47.999 umesto 51.998

· GT3 u zlatnoj boji + narukvica po ceni od 43.999 umesto 47.998

· GT3 u beloj boji + narukvica po ceni od 38.999 umesto 42.998

· FreeBuds 4i u crnoj ili beloj boji po ceni od 8.899 umesto 10.999

· Nova 8i u crnoj ili silver boji od 35.299 umesto 43.999

Nakon dugog priželjkivanja da se Huawei P50 Pro i P50 Pocket modeli nađu u prodaji, ljubitelji Huawei uređaja mogu da uživaju u njima uz dodatne benefite, a bogat promotivni praznični paket je idealna prilika za kupovinu željenih proizvoda za svoje najdraže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: