Windowsu je potrebno bar osam sati onlajn da bi se pouzdano ažurirao

Objavljeni su detalji o tome šta je potrebno kako bi se ažuriranja pravilno instalirala kroz Windows Update.

Izvor: B92, Bleepingcomputer

Ponedeljak, 31.01.2022.

13:02

Windowsu je potrebno bar osam sati onlajn da bi se pouzdano ažurirao
Foto: CC Photo Labs / Shutterstock.com

Količina vremena, tokom koje su uređaji sa Windowsom pokretani i povezani sa Windows Updateom, se od strane Microsoft prati kao "Update Connectivity".

Ova merenja prave vezu između toga zašto sistem nije imao dovoljno povezanog vremena sa tim što nije ažuriran. Takođe, ovo olakšava razumevanje zbog čega neki uređaji ne dobijaju uspešno nedavno objavljena ažuriranja.

Prema navodima Dejvida Gajera, Microsoftovog program menadžera za Windows Updates, Windows uređajima je potrebno bar osam sati onlajn kako bi dobili najnovija ažuriranja i kako bi ih uspešno instalirali.

"Otkrili smo da uređaji, koji ne zadovoljavaju osnovne elemente vremena povezanosti, imaju veliku šansu da se ne ažuriraju uspešno. Podaci pokazuju da je uređajima potrebno minimalno dva sata konstantne povezanosti i šest sati ukupne povezanosti, nakon objave ažuriranja kako bi se uređaj pouzdano nadogradio", kaže Gajer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: