Novi gejming telefon će imati čak 22GB RAM-a

Lenovo sprema svoj novi gejming telefon, a sada su se pojavile kompletne specifikacije predstojećeg uređaja.

Izvor: B92, GSMArena

Utorak, 25.01.2022.

09:22

Novi gejming telefon će imati čak 22GB RAM-a
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Lenovo Legion Y90 gejming telefon se u prethodnom periodu pojavljivo kao deo različitih vesti i glasina, a sada smo dobili najviše dostupnih informacija o uređaju.

Autentičnost dostupnih podataka nije poznata, ali sam dojavljivač @Pandaisbald ima dobru reputaciju kada su u pitanju prethodne dojave o do tada neobjavljenim uređajima.

Bez previše iznenađenja, Legion Y90 će koristiti Snapdragon 8 Gen 1 čipset. U kombinaciji sa pomenutim čipom stiže i 18GB RAM-a, koji se može proširiti do 22GB pomoću dinamičke RAM ekstenzije na Androidu.

Pominje se i 640GB skladišnog prostora, što će biti moguće kombinovanjem 512GB i 128GB diskova.

Displej bi trebalo da bude Samsung E4 AMOLED, veličine 6,92 inča i sa 144Hz osvežavanjem. Na polju kamera se očekuju 44MP selfi s prednje strane, kao i 64MP glavna kamera na poleđini i 16MP ultraširoka kamera.

Dostupne informacije pominju i nadograđeno rešenje za hlađenje, kao i postojanje fizičkih tastera kojih bi moglo biti šest (naspram četiri koliko je imao Legion 2 Pro).

Očekuje se da bi Lenovo Legion Y90 gejming telefon mogao biti predstavljen tokom februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: