TikTok razmatra uvođenje pretplate

Za sada nema detalja za koga, kada i kako će funkcija biti dostupna, ali kompanija ističe da je testira.

Izvor: B92, Verge

Petak, 21.01.2022.

15:12

TikTok razmatra uvođenje pretplate
Foto: Profimedia / ANP / Hollandse-Hoogte / Ramon van Flymen

TikTok je potvrdio da testira podršku za pretplatu koja se plaća. Na ovaj način će kreatori na popularnoj platformi imati mogućnost da naplaćuju sadržaj koji objavljuju.

Kompanija nije objavila nikakve detalje o tome kada bi funkcija mogla biti dostupna, koliko kreatora je testira, niti kako bi struktura pretplate mogla izgledati.

Ukoliko funkcija bude prihvaćena, biće to još jedan potez TikToka u pravcu pomoći kreatorima da monetizuju sadržaj koji kreiraju.

TikTok je ranije predstavio svoj Creator Next hub sa alatkama za monetizovanje, a u decembru prošle godine je omogućio ostavljanje bakšiša kreatorima.

Objava TikToka stiže nedugo nakon što je Instagram najavio da sprovodi testiranje opcije plaćnih pretplata, za manji broj kreatora i influensera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: