Kreiran simulator vožnje koji nudi potpuno drugačije iskustvo VIDEO

Miša Šarudin je popularnost stekao objavom videomaterijala s Nirburgringa, a sada je jedan video posvetio nečemu sasvim novom.

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

08:47

Default images

Posetio je hrvatsku firmu T.S. Custom iza koje stoji bivši Rimčev zaposlenik, Tino Šturlić. On je očigledno još jednom spojio ugodno s korisnim, pa je nakon elektrifikacije sopstvene barke odlučio da se okuša u izradi simulatora pokreta.

Ime mu je Response, a Tino ga je razvio i izradio u potpunosti samostalno. Kao što je Miša primetio, njegov simulator vrlo verno prenosi kretanja omogućavajući bolji osećaj tokom korišćenja računarskih simulacija vožnje. Dodatno, Response simulira i vibracije motora, i to zahvaljujući zvučnicima ugrađenim ispod sedišta. Ime mu je Response, a Tino ga je razvio i izradio u potpunosti samostalno. Kao što je Miša primetio, njegov simulator vrlo verno prenosi kretanja omogućavajući bolji osećaj tokom korišćenja računarskih simulacija vožnje. Dodatno, Response simulira i vibracije motora, i to zahvaljujući zvučnicima ugrađenim ispod sedišta.

Miša je veoma prijatno iznađen karakteristikama simulatora. "Nisam pobornik sim trka, i dugi niz godina bio sam protiv njih. Nije mi se svideo način na koji su prenosili povratne informacije, bila je prevelika razlika između stvarnog života i sim trka. Ali ovo je sad potpuno drukčije iskustvo", objašnjava Miša. I na kraju o ceni. Miša nije uspio saznati cenu ovakvog simulatora, ali je dobio potvrdu kako se radi o izuzetno velikim iznosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: