Nećete više morati da gledate sadržaj blokiranih korisnika na Twitteru

Twitter je omogućio novu opciju, koja će korisnicima olakšati da filtriraju sadržaj koji ne žele da vide.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.01.2022.

09:00

Nećete više morati da gledate sadržaj blokiranih korisnika na Twitteru
Foto: A9 STUDIO / Shutterstock.com

Popularna društvena mreža Twitter ističe da čini sve kako bi se obezbedilo da korisnici ne vide ništa što dolazi od strane naloga koji su blokirani ili prigušeni.

Radi se i na ažuriranjima kako bi se sakrili ti nalozi i ključne reči u više segmenata na platformi.

Na vebu, kao i na Android i iOS platformama, korisnici više neće viđati događaje od blokiranih i prigušenih naloga u Explore tabu ili iz What's Happening polja sa strane. Takođe, neće se pojavljivati ni u imejlovima koje stižu od strane Twittera.

Radi se o dobrodošloj i dugo očekivanoj karakteristici, koja bi korisnicima trebalo da omogući veću kontrolu nad sadržajem koji vide na platformi.

Twitter je u prethodnim mesecima testirao i objavio druge funkcije, koje sprečavaju uznemiravanje na mreži. Eksperimentisao je sa Safety Mode funkcijom, koja automatski i privremeno blokira naloge koji koriste uvredljiv rečnik ili šalju odgovore koji se ponavljaju.

Tokom oktobra prošle godine, dodat je način da se uklone neželjeni pratioci, bez potrebe da moraju prvo da se blokiraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: