Apple Watch ne prati trendove – izostaviće dve bitne funkcije

Glasine sugerišu da ovogodišnji Apple Watch neće implementirati funkcije koje već nude neki drugi brendovi.

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2022.

10:04

Apple Watch ne prati trendove – izostaviće dve bitne funkcije
Foto: Ekaterina_Minaeva / Shutterstock.com

Praćenje nivoa šćera u krvi, kao i merenje pritiska, su dve bitne funkcije koje su nedavno implementirali razni proizvođači pametnih satova. Međutim, pojavljuju se izveštaji da Apple neće implementirati nijednu od ove dve funkcije u neko skorije vreme.

Sledeći veliki senzor koji će Apple implementirati u Apple Watch, prema navodima insajdera, neće sadržati ni mogućnost praćenja šećera u krvi ni senzor praćenja krvnog pritiska.

Dve funkcije predstavljaju veoma bitan dodatak za pametne satove, ali nije poznato kada će postati dostupne na pametnom satu kompanije Apple.

Apple Watch je tokom vremena sekvencijalno dobijao bitne funkcije i mogućnosti i nije jasno zbog čega pomenute dve funkcije nisu na redu da budu dodatne u Apple Watch ekosistem.

Glasine, s druge strane, ukazuju na to da bi tokom ove godine pametni sat mogao dobiti opciju merenja telesne temperature.

Očekuje se da će tokom 2022. godine biti predstavljena tri Apple Watch modela, kao i ažuriranje za Apple Watch SE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: