Procurile glavne specifikacije fleksibilnog Honor Magic V telefona

Honor je ranije već najavio da sprema svoj telefon sa fleksibilnim ekranom, pod nazivom Honor Magic V.

Izvor: B92, GSMArena

Petak, 31.12.2021.

14:08

Procurile glavne specifikacije fleksibilnog Honor Magic V telefona
Foto: HONOR Srbija

Očekuje se da će telefon biti predstavljen tokom januara 2022. godine, a debitovaće na tržištu Kine. Objavljen je i tizer, koji pokazuje da se Honor Magic V sklapa ka unutra, a telefon će koristiti naprednu tehnologiju šarki.

Sada je dojavljivač DigitalChatStation objavio glavne specifikacije predstojećeg uređaja, a zasnivaju se na prototip modelu.

Dojavljivač ističe da telefon ima otvor za kameru, koji je smešten u unutrašnjem displeju. Sam ekran će podržavati osvežavanje od 120Hz, dok će spoljašnji ekran imati 90Hz osvežavanje.

Honor Magic V će koristiti najnoviju verziju Magic UI korisničkog interfejsa, zasnovanu na Androidu 12.

Ranije glasine su sugerisale da će telefon koristiti najnoviji Snapdragon 8 Gen 1 čipset, kao i da će ovo biti prvi fleksibilni telefon na svetu koji koristi pomenuti čip.

Kada su u pitanju kamere, glavni senzor bi mogao imati 50MP, a pomenuta je i podrška za 66W brzo punjenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: