Osvežite svoj PlayStation 5 novim bojama

Sony je najavio nekoliko maski za PlayStation 5 konzolu, a biće dostupno ukupno pet različitih boja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.12.2021.

15:27

Osvežite svoj PlayStation 5 novim bojama
Foto: Profimedia

Ove maske, odnosno bočne ploče, predstavljaju zamenu za belu boju aktuelne konzole, omogućavajući korisnicima da svoju PS5 "oboje" u crvenu, ljubičastu, plavu, crnu ili roze varijantu.

Sony je objavio da će maske biti dostupne tokom prve polovine 2022. godine, a prvo će se u januaru pojaviti Midnight Black i Cosmic Red opcije. Nova Pink, Galactic Purple i Starlight Blue varijante će uslediti kasnije. Biće dostupne dve verzije maski za svaku od boja - jedna za PS5 Digital Edition i jedna za PS5 sa diskom.

Pored toga, biće objavljeni i Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple DualSense kontroleri, koji takođe stižu tokom januara. Oni će se pridružiti postojećim Cosmic Red i Midnight Black kontrolerima. Cena PlayStation 5 bočnih maski iznosi 55 dolara, dok će novi DualSense kontroleri koštati 75 dolara. Standardni crni i beli kontroleri će biti nešto jeftiniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: