Legendarna Pac-Man igra je dostupna za Facebook Gaming igrače i strimere

Facebook Gaming postaje više interaktivan, a korisnicima stižu dve nove funkcije.

Izvor: B92

Utorak, 07.12.2021.

11:01

Legendarna Pac-Man igra je dostupna za Facebook Gaming igrače i strimere
Foto: Profimedia

Nove opcije bi trebalo da pomognu kreatorima sadržaja i njihovim fanovima da lako zajedno igraju igre. Takođe, gledaocima će biti omogućeno da se više angažuju u okviru strimova.

Na streamovima će postojati dugme koje omogućava gledaocima da igraju Pac-Man Community sa strimerima i drugim članovima zajednice.

Pac-Man Community je verzija Pac-Man igre, koju su razvili Genvid i Bandai Namco, a uključuje kooperativni mod za četiri igrača, kreator lavirinta optimizovan za mobilne uređaje, sistem rangiranja i izazove za igrače.

Najavljen je i Facebook Interactives, a u pitanju su interaktivni slojevi koje će igrači videti u vrhu strimova.

Kada je uključen Pac-Man Community Watch Mode, igrači mogu da pomognu AI kontrolisanom Pac-Manu ili duhovima u okviru video plejera u igri.

Facebook ističe da su pomenute funkcije neki od prvih koraka u okviru kompanijine vizije za metaverzum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: