Luksuz i gejming – Halo kaciga od Swarovski kristala

Swarovski je kreirao zaštitne znake iz Halo serijala u luksuznom obliku.

Izvor: B92, PCgamer

Četvrtak, 02.12.2021.

13:28

Luksuz i gejming – Halo kaciga od Swarovski kristala
Foto: JD Management Assistance / Shutterstock.com

Swarovski, poznati austrijski proizvođač kristala, odlučio je da spoji svoj prepoznatljivi luksuz sa popularnom igrom Halo.

Proizvođač je kreirao nekoliko artikala sa Halo tematikom, koji imaju vrednost i preko 2000 dolara.

Jedan od ovih artikala je popularna Master Chief kaciga. Napravljena je od belog kristala, dok zaštita za oči stiže u zlatnoj boji.

"Prateći teme neustrašivog istraživanja, herojstva i neograničene mašte, ova figurica Master Chief kacige je opipljiv podsetnik da je potrebno da radite kako biste ostvarili svaki svoj cilj", stoji u opisu.

Pored toga, u okviru ovog paketa stiže i legendarni Covenantov energetski mač. Swarovski tvrdi da artikal predstavlja "oličenje heroja za svaku avanturu koja dolazi sa snagom Energetskog mača u obliku kristala".

Biće kreirano 20 pomenutih artikala, kao deo dobrotvorne kampanje "Gamers Outreach", a prodavaće se tokom decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: