Spotify ukida funkciju koja je podržavala bezbedniju vožnju

Za sada još uvek nema naznaka kada će se pojaviti zamena za Car View funkciju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

10:04

Spotify ukida funkciju koja je podržavala bezbedniju vožnju
Foto: Armando Oliveira / Shutterstock.com

Spotify se sprema da okonča podršku za aplikaciju koja olakšava pristup kontrolama za slušanje muzike tokom vožnje.

Trenutno nije poznato kada će ova promena biti implementirana – Car View i dalje postoji kao opcija u Spotify aplikaciji (bar za određene korisnike), ali se sugeriše da je u pripremi zamena za karakteristiku koja poboljšava bezbednost tokom vožnje.

Ove informacije su se pojavile na Spotify forumu, a moderatori su bili jasni po pitanju planova kompanije kada su neki korisnici primetili da Car View nedostaje u njihovoj Spotify aplikaciji.

Sugeriše se da se u prelaznom periodu koristi Google Assistant za slušanje muzike u automobilu, posebno zbog činjenice da mod vožnje aplikacije radi uz Google Maps.

Korisnici su trenutno frustrirani i zabrinuti, jer Spotify nije još uvek zvanično objavio kakvi su planovi kompanije o zameni za Car View i kada će ona biti implementirana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: