iPhone 13 Pro za ljude kojima treba novi iPhone [podcast]

U ovoj epizodi stvari radimo malo drugačije - pričamo o iPhoneu 13 Pro iz ugla ljudi čiji je trenutni iPhone spreman za zamenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

11:23

iPhone 13 Pro za ljude kojima treba novi iPhone [podcast]
Foto: Shutterstock/Hadrian

Ono što je sigurno, veću kameru i bolji ekran od ovih na trinaestici na drugom iPhoneu nećete naći. Kako 13 Pro izgleda iz ugla korisnika koji bi svoj Xs, 11, pa možda i X menjali novim, saznajte u ovoj epizodi. Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan) i Mastodonu, Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: