WhatsApp dopušta da sakrijete "last seen" status od određenih ljudi

WhatsApp konstantno radi na tome da doda nove funkcije u svoj servis, a beta verzija aplikacije za Android donosi jednu od njih.

Izvor: B92, GSMArena

Petak, 12.11.2021.

10:33

WhatsApp dopušta da sakrijete
Foto: Inferiorz Presents / Shutterstock.com

Nova funkcija omogućava korisnicima da sakriju svoj "last seen" (poslednje viđeno) status od određenih ljudi.

Pomenuta opcija je u fazi aktivnog razvoja poslednjih nekoliko meseci, a sada je konačno dostupna onima koji učestvuju u beta programu.

Očekuje se da će funkcija uskoro postati dostupna svima, nakon što prođe period testiranja. WhatsApp je uglavnom oprezan u procesu dodavanja noviteta u svoju aplikaciju.

Kada opcija bude omogućena, WhatsApp korisnici će moći da podese svoj "last seen" status da bude vidljiv od strane bilo koga, kontakata, kontakata izuzev korisnika sa crne liste ili se može podesiti da niko ne vidi sadržaj.

Ukoliko korisnik uključi opciju skrivanja poslednje viđenog sadržaja od nekoga, neće moći da vidi ni njihov "last seen" sadržaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: