LG-jev 325-inčni LED Direct View televizor je odgovor na Samsungov The Wall

Extreme Home Cinema možete da prilagodite i za manje veličine...ukoliko baš morate, međutim s obzirom na cenu od 1.7 miliona dolara, možda biste ipak hteli da iskoristite pun kapacitet ove postavke.

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

09:43

LG-jev 325-inčni LED Direct View televizor je odgovor na Samsungov The Wall
Foto: Profimedia

Ukoliko insistirate na ogromnom televizoru za svoju podjednako prostranu vilu, LG je predstavio Direct View LED (DVLED) Extreme liniju kućnog bioskopa namenjenu “extra luksuznim” domovima.
Foto: Profimedia
Oslanja se na isti osnovni koncept korišćenja miliona LED dioda (bilo gde od 2 miliona do 33 miliona) za formiranje potpune slike u prilagođenim oblicima, ali se može skalirati do veličina koje bi posramile konkurenciju - možete izabrati bilo koju veličinu od 81 inča do neverovatnih 325 inča.
Foto: Profimedia
I pored toga, moraćete da se pridržavate konvencionalnog odnosa 16: 9, međutim možete da se odlučite i za “UltraStretch” aranžmane 32:9 ako želite da gledate više video izvora istovremeno (recimo, sportove uživo koji sadrže timove čiji ste vlasnik). Morate iskoristiti tih 33 miliona dioda ako želite sliku od 8K, ali možete se snaći i sa 4K ili čak 2K (obe u pojedinačnim ili dvostrukim konfiguracijama) ukoliko niste toliko odlučni da impresionirate svoje goste. Okvir kontrolera WebOS pruža funkcije pametnog televizora.
Foto: Profimedia
LG sada prima narudžbine za ove DVLED kućne setove, ali vas neće šokirati kada čujete da LG ne navodi cene za svaki od prilagođenih sistema. Može se sa sigurnošću reći da troškovi neće biti beznačajni. LG procenjuje da instalacija, garancija i podrška (uključujući “tehničke provere” dva puta godišnje) vrede 30.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: