Predstavljen Dead Space rimejk, dolazi na next-gen konzole i PC

EA Play događaj koji je održan nedavno, nije doneo preteranu količinu velikih vesti pred fanove, pogotovu pošto je prošlo bez najave neke nove Star Wars igre. Međutim, velika najava došla je u vidu predstavljanja Dead Space rimejka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

11:05

Default images

U pitanju nije obično grafičko poboljšanje, naveli su iz kompanije uz koje dolaze ispravke ranijih problema, već će Dead Space Remake biti izrađen od nule za PC i next-gen konzole, piše play.co.rs.

Koristeći snagu Frostbite endžina, fanovi mogu očekivati poboljšanu priču, bolje funkcionisanje mehanika, karaktere i celokupno bolje iskustvo preživljavanja u svemiru. Iza rimejka stoji studio EA Motive.

Dead Space Remake je predstavljen kratkim, jednominutnim, tizerom a više informacija o datumu izlaska i novinama dobićemo u narednim mesecima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: